top of page
plume-2428666_1920.jpg

Healing

Igjennom healingen jeg gir ser jeg mennesket som en helhet, kropp, sjel og ånd, integrert i en energikropp. Healing er ment for å hjelpe mennesker til bedre helse og livskvalitet både på det fysiske, emosjonelle og åndelige plan.

Hva skjer under en behandling hos meg?

Vi starter alltid med en innledende samtale.

Under behandling får du ligge behagelig på benken med alle klærne på, eventuelt en pute under knærne og tilbud om å omslutte kroppen med et lett pledd.

Hvis ønskelig kan du også sitte på stol under behandlingen.

Jeg benytter ofte håndspåleggelse, andre ganger healer jeg med en viss avstand til kroppen.  

Healing foregår i stillhet eller med naturlig samtale som kan oppstå underveis, og du har mulighet til å stille spørsmål.

Hvis det er et ønske fra deg, benytter vi noen ganger musikk som kan være avslappende å ha i bakgrunnen under healingen.

Vi avslutter alltid timen med en samtale som skal være til hjelp for deg.

En healingtime inkludert samtale varer ca. 60 min.

Healing Touch Therapy_1_edited.jpg

Hvordan healing kan oppleves?

Healing er individuelt og oppleves forskjellig fra person til person, og ofte vil den samme person oppleve healing

forskjellig fra gang til gang.  

Under behandling kan du f.eks. oppleve å kjenne på ulike symptomer som varme eller kulde, eller følelse av strømninger i kroppen. Og noen kan også kjenne på lukt og noen ser indre bilder med vakre farger. Disse symptomene er normale og forbigående.

De fleste faller til ro som å være i en meditativ tilstand og kanskje sovner under behandlingen.

 

Om du ikke merker noe mens du mottar healing, betyr det ikke nødvendigvis at du ikke er mottakelig eller at healingen er uvirksom. Healing jobber med de bakenforliggende årsakene som kan finnes på ett eller flere ulike plan, uten at dette merkes rent fysisk på kroppen. Noen er veldig sensitive for energier, mens andre ikke er det.  

Etter behandling kan noen også oppleve en dyp utrensing med hyppige toalettbesøk eller forverring av symptomene i det første døgnet av behandlingen, dette er også normalt og forbigående og betyr at healingenergien jobber godt og hjelper kroppens egen evne til selvhelbredelse. 

Jeg tilbyr fjernhealing til deg som ønsker et alternativ. Healing energiene kan sendes til mennesker eller dyr som befinner seg et annet sted enn meg selv. Fjernhealing virker like godt som healing ved fysisk oppmøte.

 

Ved fjernhealing starter vi alltid med en innledende samtale over telefon. Under selve behandlingen anbefaler jeg at du er mest mulig i ro, at du sitter eller ligger og slapper av, for å være mest mulig åpen og mottagelig.

Når jeg er ferdig med fjernhealing tar jeg kontakt med deg for å gi eventuelle beskjeder og du har anledning til å stille spørsmål. Du bestemmer selv om du ønsker samtale etterpå eller ikke, følg hjertet angående det. 

Fjernhealing inkludert veiledende samtale varer i ca. 45.min.

Fjernhealing

Hvorfor healing?

 

Healing kan blant annet hjelpe deg med avspenning og lindre stress og ulike smertetilstander i kroppen, bedre søvn, bedre psykisk helse og healing kan benyttes som støtte i terapeutiske prosesser, da ulike smertetilstander kan ha sammenheng med psykisk smerte. 

Healing kan også være et supplement for smertelindring i livets siste fase. 

Du må ikke nødvendigvis ha plager, smerter eller sykdom for å oppsøke en healer. Healing kan også benyttes som forebyggende behandling og til nytelse og avslapning, et slags åndelig spa.

Healing på dyr

Healing på dyr

Hjelper alle typer dyr til å komme seg etter operasjoner, fysisk sykdom og skade ved å sette i gang dyrets egne healingprosesser. Healing av dyr foregår stort sett som fjernhealing, da det beste er om dyret er hjemme i sine egne trygge omgivelser. Jeg behandler dyr på lik måte som jeg gjør ved healing på mennesker. Healing erstatter ikke veterinær behandling. 

Husrens

Opplever du uro i huset ditt? Føler du ikke er alene? ser skygger, hører lyder, skritt, eller elektronikk som skrur seg av og på? Reagerer barna eller dyrene dine på noe ¨usynlig¨. Kanskje sover dere dårlig også, og er sliten når dere oppholder dere hjemme, men har det bra, når dere oppholder dere andre steder. 

Noen ganger er det er det ikke bare energier etter avdøde som henger igjen, det kan være energier fra tidligere beboere, eller det kan være energier fra vonde hendelser i området, for eksempel: krig, katastrofer, ulykker eller brann. 

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

I en husrens går jeg gjennom boligen og forteller hva jeg opplever, kanaliserer beskjeder og renser bort uønskede energier, men gode hjelpere lar jeg være igjen der de er ønsket. 

Husrensen tar som regel ca 2 timer for hus, leilighet og hytte. Ved større bygg kan tid variere. 

Utfører også fjernrens av hus over telefon sammen med huseier eller leietaker. 

Etter husrensen

Jeg ønsker meg tilbakemelding om ¨husets tilstand¨ etter 3 - 4 uker. Om det skulle vise seg at ikke alt er borte, vil jeg gjenta husrensen på avstand uten ekstra kostnad for deg. Det vil si at jeg utfører rensen i en meditativ tilstand som ikke krever fysisk tilstedeværelse. 

wellness-285590_1920.jpg
Hva er healing?

¨Healing er et engelsk ord som betyr å gjøre hel eller å hele. Å være hel betyr at alle aspekter av en samarbeider som en helhet. Healing er å hjelpe menneske fri fra dets indre konflikter, så det bedre kan komme i kontakt med sine kvaliteter, høyere potensialer og sanne identitet. Healing er å forløse årsakene til sykdom." - Helen Gamborg

¨Åndelig healing er arbeidet med kjærligheteskraften innenfor naturens lover, kanalisert igjennom  et motagende menneske.¨ - Bob More

bottom of page